Billige kostumer

Find billige kostumer til alle aldre og størrelser

Hvordan kommer du i besiddelse af billige kostumer til din næste udklædningsfest? Det er der mange svar på. Billige kostumer er i sin helhed ikke nogen nem sag, da det ofte som total løsning ikke kan undgåes at blive en kostelig affære. Men der er hjælp at hente!

 

Start i klædeskabet

Tit og ofte ligger vi inde med tøj, vi ikke anede vi havde. Vi har simpelthen glemt hvorfra netop denne trøje, disse bukser eller dette outfit stammer fra. Billige kostumer kan derfor godt sammensættes af efterladenskaber fra en gammel garderobe. Det kan for eksempel være buksedragten fra 1987 der kan sætte gang i ideerne til et billigt kostume. Det kan være et tørklæde, du havde gemt du ejede, eller blot morfars gamle jakkesæt, der pludselig dukker frem af gemmerne. Hold dig ikke tilbage og hvis din egen garderobe ikke er særlig stor, kig da iblandt dine venners, families eller andres gemmer, hvis du altså må.

Billige kostumer – hvad mangler du?

Nu har du fundet dele af dit udgangspunkt. Nu handler det blot om at sætte prikken over i’et. Dette kan gøres ved hjælp af mange ting. Også her kan du godt starte i dine egne gemmer. Er der en rest make-up, et par gamle sko, et par sjove strømper eller et farverigt slips, der blot ligger og venter på det rette øjeblik.

Sæt en masse forskellige accessories sammen og pludselig har du outfittet. Det kan også være, at dit outfit skal udstråle en masse forskellige udklædnings stile og ikke en specifik. Her er et par ideer til accessories:

  • En klovnenæse
  • En stor paryk
  • En vild hat
  • Lange handsker
  • En medalje eller pokal
  • Et par solbriller og en hvid stok
  • En kuffert
  • En taske (fx business mappe, dametaske, computertaske)

 

Andre gode remedier til billige kostumer

Ansigtsmaling: er en enkel måde at slippe let om ved udklædningen. Ansigtsmaling kan klø lidt i ansigtet efter det er blevet smurt på og kan dryppe væk, hvis man sveder meget.

Gør det selv: Hvis du finder gamle laser af tøj i klædeskabet, der endnu ikke er smidt ud og du er ferm til at bruge nål og tråd, kan det være billigt selv at producere sit outfit. En ikke helt nem løsning, med mindre du er god til at sy. Billige kostumer kan også være gør-det-selv kostumer! Klip, klistre, sy i gamle laser. Det er igen kun dig, der giver rollen karakter, så derfor er opfindsomhed også en del af billige kostumer.

Ølspil

Få dine gæster i godt humør med et ølspil

Temafest

Find inspiration til din temafest her

Fødselsdag

Skal du til eller holde fødselsdag? Kig her