Find Holger kostume

Skil dig ud i mængden med Find Holger kostume

Han er ikke til at finde! Find Holger kostume kan derimod skille dig ud, blandt de mange andre typiske kostumer man ser til udklædning. Vi kender begrebet Find Holger fra de store billedbøger, hvor en masse mennesker er tegnet i et stort virvar i en eller anden begivenhed. Det er en populær børnebog, der kan studeres i timevis, for netop at finde Holger, blandt de mange mennesker.

Find Holger er en populær børnebogsserie, der er tegnet af en englænder. Den første bog der blev udgivet kom i 1987 og blev samme år oversat til dansk og hedder ‘Kan du finde Holger’. Den er senere blevet udgivet i mere end 20 lande og på mere end 19 sprog. Find Holger er derfor populær og mange vil kunne “finde” dig!


Find Holger kostume og hvad det indeholder

Han er blandt andet blevet brugt som navn, fænomen, karakter og tegneseriefigur i mere end 25 år. Derfor er han også et oplagt valg når det kommer til et kostume. Et find Holger kostume har derfor nogle grundregler og dem får du her;

Tophuen; En lille tophue alá Lille Per’s fra Far til fire filmene, er Holgers hovedbeklædning. Han har evig og altid denne lille tophue på, så et find Holger kostume ville ikke være det samme uden den.

Den stribede bluse; Røde og hvide brede striber karakteriserer Holgers bluse, som er langærmet og sidder tæt på Holgers tynde krop.

Blå bukser; er det Holger har på benene. Disse sidder også tæt, og da Holger er en tynd høj mand, er buksen stram og enkel. Nærmest som en natbuks. Disse kan også være denim bukser.

Brillen; Er en rund hornbrille, som Holger bærer i sit ansigt. Karakteren Holger virker som en klog mand, der nysgerrigt befinder sig i mange spændende situationer gennem bøgerne, derfor kan man måske sammenkoble ham lidt med en kloge Åge eller en spørge Jørgen.

Stokken; Er også en vigtig instans i find Holger kostumet. Denne har han med sig på sin rejse, og kunne også godt bruge en let rygsæk til at have sit habengut i.


Sådan er karakteren Holger

Rollen som Holger, er den lidt nørdede tilbageholdne opdagelsesrejsende, der leder efter eventyr og ofte taber sine ting undervejs, eller selv bliver væk i folkemængden. Han er en karakter vi sikkert godt kender fra vores egen omgangskreds, og derfor er kan det være en stor inspiration, når du skal leve dig ind i rollen som Holger.

Hans hår er mørkebrunt og fejrer frisk i vinden. Dette kan du få en paryk til, hvis du har nok hårspray. Det kan også være din egen hårpragt du gemmer i den lille tophue, Holger har på hovedet.

Han går næsten i ét med mængden, og på samme måde, er han nem at genkende når man ser hans rød-hvide bluse titte frem. Derfor er karakteren også nem at gengive, og du behøver ikke de store forberedelser til dit find Holger kostume.

Festlige lege

Find inspiration til festlige lege og idéer her

Ølspil

Få gæsterne i godt humør med et ølspil

Idéer til festen

Mangler du idéer til indslag til festen? – Kig her