Arranger en firmafest

Arranger en fed firmafest for dine ansatte


Det betaler sig at holde det helt store party for sine ansatte. Ikke lige med det samme, men over en længere periode viser det sig, at store firmaarrangementer er med til at danne tværfaglige venskaber på en måde, som man ellers ikke ser til daglig. Firmaarrangementer kan blive en god tradition, som dine medarbejdere ser frem til.

Det store party lyder dyrt på papiret, hvis der f.eks. skal et stort navn til at underholde gæsterne, men når du bagefter går prisen pr. person efter, så vil du lynhurtigt opdage, at effekten pr. medarbejder har tjent sig flerfoldigt ind igen. Du kan nemlig få dine medarbejdere til at yde langt mere, hvis de føler sig værdsat i din virksomhed. Man kan altså argumenterer for, at firmaarrangementer betaler sig selv.

De firmaer, som har fået øjnene op for den positive effekt på medarbejderne, er for længst holdt op med at spare på firmaarrangementer, fordi de kan se den værdi, det tilfører hele teamet, og derved indirekte virksomhedens slutresultat. Når du spørger revisoren, vil han/hun være skeptisk, men markedsføringsfolk genkender effekten – og ved, at den form for tankegang virker.


De små firmaarrangementer kan hurtigt blive en stor fest!

Selv mindre virksomheder er begyndt at vågne op på området, og hele industrien med at arrangere firmaarrangementer er boomet væsentligt inden for det seneste årti. Det store party kan meget vel koste et par tusinde eller tre pr. medarbejder, men når du sammenligner med måske 1.500 timers arbejde om året, så bliver det pludselig til et meget lille tillæg pr. time til det, du i forvejen betaler for at have medarbejderen i virksomheden.

Når det store party skydes af, skulle det helst være således, at dine medarbejdere gerne vil med til jeres firma-arrangementer. Men det kræver, at et sådant party ikke bare er luftsteg og vindfrikadeller. Der må gerne være gjort noget ud af:

  • Maden
  • Underholdningen
  • Borddækningen
  • De fysiske rammer

Medarbejderne må gerne føle, at alle sejl er sat ind for deres skyld og at der tænkt på detaljerne.

Det er gang på gang slået fast at gode firmaarrangementer giver et langt bedre sammenhold i virksomheden, og vigtigere endnu – arbejdsmoral, arbejdsglæde og integritet der igen giver bedre resultater og færre sygedage. Så se nu af at få arrangeret et ordenligt party! Husk at det behøver ikke være dyrt. I kan selv stå for underholdning og indslag. Læs på de andre sider og bliv inspireret til gratis underholdning til jeres party! Hvis i derimod ønsker at booke professionel underholdning til firmafest, kan I kigge nærmere på dette link.

http://www.underholdningtilfirmafest.dk http://www.underholdningtilbryllup.dk http://www.xn--underholdningtilfdselsdag-wtc.dk http://www.underholdningtilkonfirmation.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/

Fest og farver

Skab den rigtige stemning til din fest med farver

Idéer til temafest

Vil du holde en temafest? – Find inspiration her

Idéer til festen

Find sjove lege og indslag til din fest her