Lokation til firmafesten

Det er vigtigt, at finde det helt rette sted til firmafesten

Selskabslokaler til firmafester må hverken være for små eller for store. Hvis du samler et stort firma i et lokalt forsamlingshus, kan rammerne hurtigt blive for snævre, og hvis det lille ottemands firma inviteres til deres firmafester i en de store selskabslokaler, kommer der hurtigt til at synes tomt og kedeligt.

Ud over størrelsen på firmafester er det vigtigt at tænke på andre detaljer. En tommelfingerregel omkring selskabslokaler er, at det er en god ide at have et separat lokale til spisning og et andet lokale til dans og så videre. Det er ikke særligt lækkert at skulle slå sin indre dancing queen løs i en tyk os, af brun sovs og røget skinke, og ofte vil ilt-niveauet i spiselokalet være ret lavt , efter et par timers tætpakket ædegilde.

Hvis der er rygere i virksomheden, skal man også sørge for, at de kan ryge et sted, hvor de ikke generer de andre gæster. De fleste udlejningssteder er blevet røgfri efter den nye rygelov, så husk at undersøge dette, før du giver folk lov til at ryge til festen. Der kan også være særlige regler eller forbud for udendørsrygning. Sørg for rigeligt med askebægre – inde såvel som ude – så du slipper for at pille skodder op alle steder dagen efter.

Sørg også for, at toiletforholdene er i orden. Ét toilet uden lys og med to ruller toiletpapir rækker ikke langt til 50 mennesker. Som regel er antallet af toiletter tilpasset stedets størrelse, men hvis du synes, der er for få, så lej et par ‘festival-toiletter’. Hellere et for meget end et for lidt. Rengøringsholdet vil sende dig en kærlig tanke for din betænksomhed dagen derpå!


Firmafester – en helt særlig form for hygge

Hvis ellers stemningen i virksomheden er god, så ender en firmafest som regel med masser af grin, sjov og hygge. Nogle vil huske de sjoveste firmafester i mange år fremefter. Der er noget specielt over den måde, vi danskere kan hygge sammen på, når der er mad, drikke og dans på programmet. Vi kan få snakket om alt det, vi ikke når til dagligt og på den måde lære vores kolleger bedre at kende

Man kan kalde en firmafest for en slags frivillig, ustruktureret omgang teambuilding. Folk møder hinanden på en helt ny måde i forhold til det almindelige arbejdsliv – og det betyder meget for det daglige samarbejde, at man af og til får vendt sit forhold til kollegerne lidt på hovedet uden for de faste rammer.

http://www.underholdningtilfirmafest.dk http://www.underholdningtilbryllup.dk http://www.xn--underholdningtilfdselsdag-wtc.dk http://www.underholdningtilkonfirmation.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/

Fest og farver

Skab den rigtige stemning til din fest med farver

Idéer til temafest

Vil du holde en temafest? – Find inspiration her

Idéer til festen

Find sjove lege og indslag til din fest her