Kostumer til kvinder

Kostumer til kvinder


I et hjem med mange gøremål som indkøb, pasning af børn, rengøring, tøjvask og madlavning, kører mange kvinder på autopilot i det daglige. Det huslige og alt andet er blevet en fast rutine, som udføres uden at tænke meget over det. Derfor kan det være rart at slå hjernen fuldstændig fra, når der skal danses og festes til kostumepartiet. Der findes masser af sjove, frække og yndige kostumer til kvinder, så det er bare, at tænke på, hvilke rolle du vil have/spille til aftenens fest.


Kostumer til kvinder i forskellige kategorier?

Du skal nu vælge, hvilket kostume og hvilken rolle du vil have til udklædningsfesten. Du skal tænke på, at du kan slippe alle tøjler og glemme alt om hverdagens rutiner og ræs. Nu skal du piftes op og svinges rundt på dansegulvet. Her et par muligheder, som kan lede dine tanker i den rigtige retning:

Stuepigen; I mange generationer har rollespil, som i hieraki, været en god scene, at lade lysterne få frit spil. Stuepigen er den underdanige tjener, der ligger lavt i hierakiet. Det kan være hun har gjort nogle fejl, der skal rettes op på, eller at hun blot kommer og serverer et glas på sengen. Hun er ofte portrætteret i små kjoler, med et lille forklæde på og uskyldig makeup. Hun har måske en lille fjerkost og et par højhælede sko på, for at understrege sin agenda.

Cheerleaderen; For at leve sig ind i rollen som energisk og naiv heppekors leder, er din fysik også i centrum. For at komme i den rette stemning, er det afgørende om du rent faktisk også passer til rollen. Cheerleaderen er uerfaren, skal hjælpes på vej og holder sig ikke tilbage for et lille frækt show. En kort sporty top tilsat en lille nederdel, hvorunder har du lange tennisstrømper på samt sportssko. Pon pon’er kan erhverves billigt på fætter BR eller du kan lave dem selv. Hvis du kan lave rottehaler er dette klart at foretrække. Lipgloss på læberne er også en god ide og make uppen skal i det hele taget blot være uskyldig og let.

Sygeplejerske; Hun er både omsorgsfuld, hjælpsom og fræk. Hun er iført hvid kittel, nylonstrømper eller knæstrømper eller hofteholder, god push up bh, højhælede sko eller støvler. Håret sat op, stetoskop om halsen og et par sprøjter i lommen evt. med sprut i.

Kanin/bunny; Den meget frække kanin med sorte nylon/netstrømper, hotpants, meget lårkort nederdel eller en kort kjole ud i et. Du kan også bruge en sort bodystocking udenover nylon/netstrømperne. Påsæt en lille hvid hale på numsen og kaninører i håret. Tegn knurhår i ansigtet, læg smokey eyes og tag rød læbestift på. Husk de sorte høje hæle.

Djævel; Hun er en farlig en, men har også frække undertoner. Du har samme udstyr på som kaninen, men i stedet har du en rød hale, røde spidse øre og en djævle stav i hånden. Du har smokey eyes, rød læbestift og kinderødt på.

Engel; Den rene og uskyldige engel er iført en hvid knælang kjole, har englevinger på ryggen og en glorie i håret samt en stav i hånden. Hun har lysebrune nylonstrømper på og hvide højhælede sko. Du skal ligge en let make up med mascara, lys øjenskygge, lidt kinderødt og en lipgloss.


Accessories

Til de frække og sjove kostumer til kvinder hører der tilbehør med som; kanin/djævleører og haler, stave, englevinger, pon pon’er, stetoskop, fjerkost m.v kan købes i fx Fætter BR, Spøg og Skæmt butikker, Søstrene Grene, Tiger butikken, sex butikker og H&M. I H&M kan du ofte købe et makeup sæt, hvor alt er med til at lave smokey eyes. Alt andet make up samt nylonstrømper kan blandet købes i H&M, Matas og Føtex.

http://www.underholdningtilfirmafest.dk http://www.underholdningtilbryllup.dk http://www.xn--underholdningtilfdselsdag-wtc.dk http://www.underholdningtilkonfirmation.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/

Festlige lege

Find inspiration til festlige lege og idéer her

Ølspil

Få gæsterne i godt humør med et ølspil

Idéer til festen

Mangler du idéer til indslag til festen? – Kig her