Kostumer til voksne

Find sjove, fine og flotte kostumer til voksne


At være i en anden rolle er, at man forestiller sig at være en anden person i en eller anden historie, der kan foregå i fantasien. For at være denne person skal man ofte være iklædt et kostume. Kostumer til voksne kan være et godt supplement til “virkelighedsflugten”.

Her er et par eksempler på fester:

  • Temafest
  • Karneval
  • Fastelavnsfest
  • Rollespilsfest

Da mulighederne for kostumer til voksne er mange, er det bare at vælge den rolle der ligger bedst til dig, hvis du da selv får lov at bestemme!


Kostumer til voksne ved en temafest

Temafester er efterhånden et velkendt fænomen, der skaber en anderledes fest. Netop fordi vi som mennesker kan gå ind i en anden rolle. På den måde hænger vi ikke fast i hverdagens rutiner, da vi nu spiller en anden rolle. Derfor er temafester ofte en god anledning, til at smide hæmningerne og kaste sig ud i en anden rolle. Hvis du ikke ved hvilket kostume du skal gå efter er der hjælp at hente. Det kommer også an på temaet, men her er det altid sjovt at overaske den eller dem der holder festen. Du kan twiste temaet på din helt egen måde. Et tema kan for et eksempel være Alice i Eventyrland. Som mand kunne du klæde dig ud som den onde heks eller sneprinsessen – så twister du forventninger til din deltagelse af festen, og aftenen bliver mere uforudsigelig.


Karneval

En anden form for fest er et karneval. Her kan fantasien om det store kostume for alvor få frit slag – det er nemlig helt lovligt at klæde sig ud. som lige det man har lyst til. En meget befriende anledning til at give den hele armen og her kan man blandt de mange udklædningsbutikker, finde det helt rette kostume.


Fastelavnsfest

Som i barndommen, hvor man slog katten af tønden, er denne fest også et godt bud på en festlig begivenhed for voksne – hvor man kan klæde sig ud i et kostume. Her er der igen inspiration at hente blandt de klassiske kostumer og roller, som også er kendte fra barndommen. Fastelavnsfest er en uskyldig måde at pakke en voksenfest ind på – og tilmed får gæsterne lov til at bestemme deres helt eget bud på et festligt indslag, blandt de mange muligheder der er for kostumer til voksne.


Rollespil – en anderledes fest!

Det kan også være du bliver givet en rolle på forhånd, i stedet for et tema, for din udklædning. Derpå er det op til dig selv at skabe det rette kostume for din udklædning. Her kan der samles inspiration i diverse udklædningsbutikker på Internettet, eller et enkelt besøg i en genbrugsbutik kan også gøre det. Jo mere karikeret din rolle bliver, jo bedre. Det vil sige, hvis du skal være en gammel mand eller kvinde, køb da noget tøj du forbinder med dine bedsteforældre, mal sorte fuger i hovedet med makeup, som kan købes i fx. Matas – og spray evt. håret gråt med engangsfarve. Du kan ligeledes finde en gammel taske og putte ting i den, der minder dig om dine bedsteforældre. Det kan fx være cerutter, solbærrom eller strikketøj… på den måde lever du dig ind i rollen – og understreger at du spiller en anden.

Kort sagt er der mange bud på lejligheder hvor der skal benyttes kostumer til voksne. Begivenheden kan være festlig, skør eller begge dele – men uanset hvad, træder du ind i en anden rolle, som kan gøre festligheden endnu festlige. Led selv blandt de mange sider du kan finde på Internettet hvor der kan købes kostumer til voksne, eller kast dig ud i et kreativt projekt hvor du syr eller laver sit eget kostume.

http://www.underholdningtilfirmafest.dk http://www.underholdningtilbryllup.dk http://www.xn--underholdningtilfdselsdag-wtc.dk http://www.underholdningtilkonfirmation.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/

Festlige lege

Find inspiration til festlige lege og idéer her

Ølspil

Få gæsterne i godt humør med et ølspil

Idéer til festen

Mangler du idéer til indslag til festen? – Kig her