Kostumeudlejning

Hop i et sjovt kostume, du har lejet

Hvis du til en fest mangler et indslag, så kan kostumeudlejning redde dagen. Inviter dine venner, din familie og dine kolleger til kostumebal og se helt nye sider af dem! Vil du sikre dig, at alle er festligt udklædt, kan du selv finde en lokal kostumeudlejning og henvise til den, i din invitation.


Slip hæmningerne

En fest handler om at slå sig løs, nyde livet og måske finde nye, spændende sider af sig selv og andre. Det samme gør sig gældende for en kostumefest. Her er alle hæmningerne sluppet, i hvert fald visuelt, og man har mulighed for at prøve nye ting af. Måske et besøg hos en kostumeudlejning, kan give dig masser af vilde idéer!

En invitation til karneval, fastelavnsfest eller kostumebal kan dog få hårene til at rejse sig i nakken på de fleste. Undskyldningerne er mange. “Hvor finder jeg en kostumeudlejning?”, “alle de andre klæder sig sikkert ikke ud”. Og så videre. Men måske er det i virkeligheden, fordi man ikke tør gå planken ud, at man ofte nøjes med bare at trække i det sorte og anonyme festtøj, selvom dresscoden står på pang og løjer? Måske er man bange for at gøre for meget ud af det? Måske er man bange for ikke at gøre det godt nok? Eller måske frygter man, at de andre griner af ens udklædningsidé? Hvis det er kreativiteten, det kniber med, kan et besøg hos den lokale kostumeudlejning måske hjælpe dig på vej.

Ja, muligheden for at blive til grin, når man tømmer udklædningskufferten, er til stede. Men hvis du har bare den mindste lyst til at slå dig løs med sminke, kunstigt hår og flagrende gevandter – så grib chancen! Det er sjældent, at man bliver inviteret til kostumefester og det vil under alle omstændigheder være de ikke-udklædte, der kan pibes ud af festen, hvis de dukker op uden kostumer. Selv hvis du er den eneste udklædte, har du dit på det tørre, for du har fulgt invitationen til punkt og prikke. Og det er modigt, uanset hvad de andre gæster gør og siger!

Lad være med at ligge under for dine forestillinger om, hvad man ‘bør’ klæde sig ud som. Har du lyst til at være baby, mavedanser, grim dame eller køleskab, så gør det! Til en kostumefest er alt tilladt: Mænd klædt ud som transvestitter, kvinder med skæg, stramme gamacher, overdreven makeup og vilde sko. Der er masser af muligheder for at finde kostumeudlejning på nettet, så lad dig ikke begrænse af dit eget klædeskab!


Lav det selv eller lej ved en kostumeudlejning

Hvordan får man fat i det helt store kostume-skrud? Hvis du har mod på at kreere noget selv, kan du stå på hovedet i klædeskabet, kasserne på loftet og den nærmeste genbrugsbutik – du kan helt sikkert finde noget, du kan bruge. Gå i gang med lim, symaskine, hæfteklammer og så videre. Stof, pap, grene, sølvpapir og papmaché. Alle materialer kan bruges, hvis du blot har tålmodighed og fantasi til at skabe noget helt unikt.

Hvis du ikke har lyst til selv at skulle stå for de kreative udfoldelser, så prøv at se, om der gemmer sig noget i garderoben, som er lidt for vovet, grimt eller prangende. Måske kan du bruge dit gamle julemands-outfit, den kiksede nytårskjole eller gymnastikdragten fra 80’erne til noget sjovt?

En anden mulighed er at købe eller leje sig til en udklædning. Her er der heller ingen grænser for, hvor vildt det kan blive. Mød op til festen som barmfager blondine, skinnende ridder, den lille rødhætte, astronaut, havfrue eller pirat. Hvis du leder længe nok, kan du helt sikkert udleve netop din udklædningsdrøm!

http://www.underholdningtilfirmafest.dk http://www.underholdningtilbryllup.dk http://www.xn--underholdningtilfdselsdag-wtc.dk http://www.underholdningtilkonfirmation.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/

Festlige lege

Find inspiration til festlige lege og idéer her

Ølspil

Få gæsterne i godt humør med et ølspil

Idéer til festen

Mangler du idéer til indslag til festen? – Kig her