Tyroler kostumer

Tyroler kvinde med saltkringle og øl

Tyroler kostumer bruges i forbindelse med tyroler fest eller tysk tema fest. Der kan også være andre anledninger til, at tyroler kostumet skal luftes eller laves. Har du været til tyroler fest i Tyskland, også kaldet Oktober fest? Hvis ikke, så er det en fest, der afholdes i slutningen af September indtil den første weekend i oktober. Dette arrangement finder sted i byen Munchen i Tyskland.

Oktober fest er en 16 dages lang festival, og er blevet et af de største events i verden. Over 5 millioner mennesker deltager, og traditionen stammer helt tilbage fra år 1810.
Dette event er siden hen blevet kopieret i mange afskygninger, og en fast del af traditionen er tyroler kostumet.

Men en anden vigtig ting omkring festivalen er den store indtagelse af øl. Dertil spises ‘Hendl’ som er kylling, Schweinebraten, stegt svin og würstel – pølse. Og så spilles der ellers op til dans. Gerne i form af live orkester, der blandt andet anvender harmonikaer, horn og orgel.


Tyroler kostumer til kvinder

Sådan skal du se ud til festen, hvis temaet er tyroler party eller der står Oktoberfest på programmet:

  • En paryk med fletninger (eller flet dit eget, hvis det er langt og lyst), udgør det vigtigste af tyroler kostumer til kvinder. Gerne i en blond udgave, hvor du selvfølgelig afslutter looket med en rød læbestift, røde kinder og store lange øjenvipper.
  • En hvid skjorte: Gerne med flæsekanter. Tyroler kostumer er ofte nedringede, da traditionen er at vise bryst og kavaler gang.
  • Et corsage. Til at snøre tyroler kostumet godt ind om livet. Dette til at fremhæve kvindens bryst og hendes former.
  • Et stort skørt, der enten kort eller langt svanter om kvindens ben. Tyroler kostumer til kvinder er et skørt, med korset og skjorte.

Nogle iklæder sig netstrømper eller knæstrømper for at gøre outfittet lidt frækkere, og i anledningen er det helt legalt, at være let påklædt, snøret godt ind og vise ben. På den måde kommer du i den helt rette stemming, og påfører dig en anden rolle som udklædt.


Tyroler kostume til mænd

  • Lederhosen, som buksen hedder, er standard tyroler kostumet for mænd, under oktober festen. Disse kan være korte, lange og i mangel på samme, udgøres af et par arbejdsbukser med seler. De traditionelle lederhosen er læder med seleremme der fastgør buksen til kroppen. Disse er tit dekoreret.
  • En hvid eller rødternet skjorte, under bukserne, er den traditionelle overbeklædning i tyroler kostumet.
  • En blød lille hat med fjer. Prikken over i’et i det perfekte tyroler kostume.

Det gælder både for mænd og kvinder, at udklædning er grænseoverskridende. Men er du først kommet i humør, og har fået fat på de nødvendige dele af tyroler kostumet, kan spændingen løsrives og bekymringerne droppes.

Tyroler kostumer kan være et sjovt indslag i en tysk tema fest, eller hvis du skal til Oktoberfest enten i Danmark eller München. Og husk at, du kan bruge dit kostume til fastelavn, året efter. Så investerer du i tyroler kostumer én gang, kan det bruges til flere lejligheder!

http://www.underholdningtilfirmafest.dk http://www.underholdningtilbryllup.dk http://www.xn--underholdningtilfdselsdag-wtc.dk http://www.underholdningtilkonfirmation.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/

Selskabslege for voksne

Find sjove selskabslege for voksne her

Skattejagt

Få dine gæster i godt humør med en sjov skattejagt

Kostumeudlejning

Lej et kostume til festen, hvis du ikke har et