Udklædning for voksne

Udklædning er også sjovt for voksne

Udklædning for voksne gør det muligt at lege igen. Lege, at man er en anden, end den man er til hverdag – og det er sjovt! 

Udklædning for voksne, handler om at smide den rolle, man normalt er. Det er simpelthen en mulighed for at smide hæmningerne og gøre noget man ikke plejer at gøre.


Udklædning for kvinder

Udklædning for voksne, gør det muligt at lege man er en anden, og derfor opføre sig anderledes. Her kommer eksempler på udklædninger til kvinder og mænd.

Skolepige: Rollen som lillepige eller skolepige er en klassisk udklædning for kvinder. Man får lov til at gå tilbage i tiden, og smøre tykt på rollen som uskyldig lillepige eller skolepige. Til rollen hører knæstrømper, pliceret kort nederdel og rottehaler. En skoletaske er også et godt bud på en del af udklædningen, der peppes lidt op af for eksempel en slikkepind.

Sygeplejerske: Rollen som sygeplejerske er også klassisk når det kommer til udklædning for kvinder. En hvid kittel, med et bælte der kan stramme taljen ind, netstrømper og en fræk bh – hører sig også til rollen som den barmhjertige sygeplejerske – der i sin lille doktor kuffert har godter med til de ‘syge’ patienter. Et par træsko og røde læber, gør outfittet mere autentisk, og her er med 100 procent, mulighed for at træde i en anden rolle.

Heks: En underfundig rolle, der er nem at lave. Sort er temaet og en lang manke eller paryk kan gøre underværker for kostumet. Sorte negle, lange handsker og en stor spids hat er hvad vi normalt ser på heksens hoved, men krybdyr, tryllestave, velour, ædelstene og spåkugler er også noget heksene kan have med sig.


Udklædning til mænd

Cowboy: Den ensomme comboy der kommer ridene langvejsfra på sin hest, er mystisk, fjern og spændende. Han kan sagtens vække opsigt i selskabet, ved sit grove og lidt beskidte ydre. Hans comboyhat sidder måske mere afslappet og han har måske kun en vest på, udenpå sin svedige overkrop. Hans bukser er stramme jeans og comboystøvlerne larmer, når han går over gulvet roligt og afslappet. En rolle enhver kvinde, gerne vil erobre!

Piraten: De mænd er enøjede, beskidte og kamphungrende. De drikker whisky og vil gerne slås med deres sabel. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan man laver det bedste pirat kostume, men sagen er den at de sagnomspundne pirater, er kommet for at blive.

Detektiv: Sherlock Holmes typen, med ternet jakkesæt og hat, brune sko, en kappe, en detektiv taske med udstyr og en lang pibe i munden.

Der er mange flere roller end de ovennævnte, når det kommer til udklædning for voksne. Filmverdenen kan være en god inspiration, til at udplukke den karakter, du gerne vil være.

http://www.underholdningtilfirmafest.dk http://www.underholdningtilbryllup.dk http://www.xn--underholdningtilfdselsdag-wtc.dk http://www.underholdningtilkonfirmation.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/

Selskabslege for voksne

Find sjove selskabslege for voksne her

Skattejagt

Få dine gæster i godt humør med en sjov skattejagt

Kostumeudlejning

Lej et kostume til festen, hvis du ikke har et