Udklædningstøj

Ved festlige lejligheder, kan man klæde sig ud, som hvem man vil


Ved begivenheder som fastelavn og Halloween skal der gang i det festlige udklædningstøj. Men, men, men, det er blevet populært at holde temafester eller privatfester, hvor der er en helt særlig dresscode. Nemlig en fest med udklædningstøj. Hvilken en fest skal du til? Måske er du inviteret til en hippie-fest eller en fest, hvor temaet er “der bor en bager”? Her kan du få ideer til dit næste udklædningstøj.


Udklædningsforslag

Landmand: Et par arbejdsbukser, en skjorte og en par træsko, er ikke svære at støve op. Tilsæt eventuel lidt halm eller hø i træskoene og find en greb, der kan få dig til at ligne en vaskeægte bonderøv.

Indianer: Et indianerkostume kræver kun en fjer i håret, lidt ansigtsmaling og en lærredssæk – med et bælte i taljen. Mænd har endelig mulighed for at dukke op I bar overkrop og kvinderne kan tage et farverigt kostume på og tilsætte ovenstående, for at få det helt rigtige kostume sat sammen.

Hippie: Så er det frem med hippie bukserne med blomster på og vide ben. Der skal laves batik trøjer, sættes blomster i håret, brysterne skal have fri passage i T-shirten og halskæden med peace-tegnet skal rundt om halsen. De såkaldte “Jesus sandaler” skal også luftes denne dag.

Stewardesse: Mørkeblå eller sort nederdel med sorte nylonstrømper indenunder, en hvid skjorte, et ensfarvet tørklæde i halsen og sorte lukkede hælsko på fødderne. Mændene skifter selvfølgelig nederdelen ud med et par sorte bukser.

Bager: Ifør dig hvide bukser og jakke, et par hvide træsko, hvid bagerhat og så pep ansigtet op med lidt mel i hovedet, så er du klar til, at bage kager og brød til hele festen.

Mekaniker: Hop i en kedeldragt med oliepletter, et par sikkerhedsko, en kasket og put lidt olie i ansigtet

Hawaii kvinde: På med et Hula skørt, blomsterkrans i håret, kokosnødder på brysterne eller en top. Tag et par flip flops på fødderne

Hawaii mand: På med bermudashorts, en Hawaii skjorte, blomsterkrans om halsen og et par flip flops på fødderne.


Klæd dig ud som en kendt

Du kan også klæde dig ud som dit idol. Det kunne være Michael Jackson, Madonna, Tina Turner, Snoop dog m.fl. Listen er lang og det er kun dig, der bestemmer.

http://www.underholdningtilfirmafest.dk http://www.underholdningtilbryllup.dk http://www.xn--underholdningtilfdselsdag-wtc.dk http://www.underholdningtilkonfirmation.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/

Selskabslege for voksne

Find sjove selskabslege for voksne her

Skattejagt

Få dine gæster i godt humør med en sjov skattejagt

Kostumeudlejning

Lej et kostume til festen, hvis du ikke har et