Sørg for festlig stemning – klik dig ind på Selskabslege & Indslag

Står du og skal holde den perfekte fest for enten venner, familie, naboer, bekendte eller kollegaer – så skal du bruge nogle selskabslege og indslag.

En ny hjemmeside guider dig til de bedste af slagsen. Slå vejen forbi Selskabslege og indslag for at få inspiration til enhver festlig lejlighed.

Det kan da godt være, at festen stadig vil være rigtig god, hvis I bare hygger jer med mad og drikke samt dans senere på aftenen. Du kan dog få festbarometeret endnu højere op, hvis du sørger for ekstra underholdning, sjov og ballade.

Men er det ikke kun børn, der leger, når de er til fest?

Nej, det er det bestemt ikke. Der findes rigtig mange selskabslege for voksne, som vil gøre din temafest ekstra mindeværdig. Vi taler ikke om tampen brænder, ballondanseller dåseskjul – der er meget mere på menuen, når du klikker dig indenfor.

  • Hvad med en skattejagt, hvor du sender dine gæster på opdagelse med mange udfordringer som en del af indslaget? Der er selvfølgelig ekstra præmier til holdet, der først finder skatten.
  • Måske er voksenlege mere noget for dig? Det er vigtigt, at børn og blufærdige folk er blevet lagt i seng, hvis disse festaktiviteter skal på bordet.
  • Eller hvad med forslag til kostumer og udklædning, når der skal festes igennem i et bestemt tema?
  • Du finder også guides til, hvordan du arrangerer firmafest på bedste vis. Herunder hvordan du finder frem til de bedst egnede festlokaler til lige jeres fest.

Kan man ikke bare bruge Google til at finde de samme resultater?

Jo, det kan du da. Men det ville tage dig meget længere tid, end hvis du aflægger Selskabslege og indslag et besøg. Her finder du nemlig rigtig mange informative artikler samlet på ét sted – lige til at finde frem, når du skal planlægge en festlig begivenhed.

  • Hvis der skal arrangeres konfirmationsfest, kan du finde flere fremragende forslag til festindslag. Lige fra, hvordan I laver en særligt holdbar hilsen til konfirmanden, til hvordan I kan stå for en underholdende fællessang.
  • Et bryllup kalder også på indslag af mange slags. Læs om, hvordan du laver quizzer, sange, invitationer, videoindslag og meget mere.
  • Hvis nytårsaften skal være noget særligt, sørger du selvfølgelig også her for ekstra underholdning. Få inspiration til at holde nytårsaften i utraditionelle og hylende skægge rammer. Du kan også finde et overblik, hvor alle de sædvanlige nytårsindslag er samlet. På den måde vil ingen gæster gå skuffede hjem.
  • Vidste du i øvrigt, at der findes mange forskellige ølspil? Skal der bygges en festlig promille op på en sjov måde, kan du få idéer til passende aktiviteter. Ølbowling er selvfølgelig en klassiker – men måske ikke det, der passer bedst ind, hvis vejret er dårligt …
  • Hvad med at invitere hele selskabet på et kortspil med god mulighed for at blive beruset? Læs bl.a. om circle of death, pyramide, træmand, vandfald og mange andre drukspil, som med garanti vil få stemningen i vejret.

Kort sagt – hvis du er ude efter idéer til indslag, som vil gøre din fest ekstra fantastisk, så finder du dem lige her.

God fornøjelse med din fest. Du ønskes sjov, grin og grimasser herfra!

Underholdning til fest

Selskabslege & Indslag udgives af Stand-up komiker Henrik Bruhn, og har du forslag til nyt indhold, kommentarer eller rettelser, er du meget velkommen til at skrive en e-mail.

Siden er oprettet fordi Henrik årligt underholder til over 100 fester om året, og der har han observeret et behov for selskabslege og indslag til festen. Med de mange indslag til alle slags fester er siden et naturligt medlem af Festhåndbogen.

Festhåndbogen:

Selskabslege & indslag

Alle former for underholdning, indslag og aktivitet til festen.

Skriv en tale

Lær at skrive og holde en tale til festen.

Gaveideer til fest

Inspiration til gaver til alle anledninger.

Bordkort & Invitationer

Ideer til indbydelser og bordkort til alle typer fester.

Sangtekster & Festsange

Alle typer af sangtekster som kan printes ud og synges.

Festsange & Bryllupssange

Lær at skrive din egen festsang.

Velkomstsange & Drikkeviser

Alle de små velkomstsange, skålesange og velbekomme sange der synges.

Melodier til sange

Melodier til de forskellige kendte festsange.

Festlink

Links til festrelaterede sider på Internettet.

Konfirmationsportalen

En hel portal der kun omhandler konfirmationer.

Fødselsdagsportalen

Alt om fødselsdage og hvordan de afholdes.

Bryllup & Brudekjoler

Den helt store bryllupsportal med nyttig viden og inspiration.

Velkomstdrinks & Drinksopskrifter

Alle former for velkomstdrinks, drinksopskrifter og historien bag.

Bordpynt & Blomsterdekorationer

Inspiration til bordpynt, ideer til blomsterdekorationer og generel oppyntning af lokalet.